Personal Training Nijmegen

Het creëren van een sterk, gezond en gespierd lichaam waar je trots op bent. Van alle mensen bereikt 95% nooit hun doel. Personal Training en Coaching van Dedicated to Life is de effectiefste route naar je persoonlijke overwinning.

Met 100% toewijding naar je doel.

De oude aanpak

Ken je dat? In de sportschool wordt vaak niet het gewenste resultaat behaald. Dit leidt tot grote frustatie. Uit onderzoek blijkt van de nieuwe leden van een sportschool 50% stopt binnen 6 maanden. Binnen een jaar is dit zelfs 80% (fitnessmotivator).

Gebrek aan kennis

Tegenwoordig is er een ‘overload’ aan informatie. Helaas is er meer kwantiteit dan kwaliteit. Door de bomen zie je het bos niet meer. Wat moet je eten? Wat zijn nou goede oefeningen? Hoe houd ik vol? Iedereen roept iets, maar echte expertise ontbreekt. Zelf onderzoek doen kost zeeën van tijd en geeft je meer vragen dan antwoorden.

Kantoorlichaam

Door een gebrek aan tijd is je lichaam niet meer wat het geweest is. Je zit niet lekker in je vel. Futloos, weinig energie. Een irritatievetrandje dat je maar niet weg krijgt. Je loopt snel blessures op of het lukt je niet de bewegingen goed uit te voeren. Pogingen in de sportschool sorteren weinig effect waardoor je gedemotiveerd raakt en stopt.

Inefficiënt & Tijdrovend

Natuurlijk je kan je auto zelf je auto repareren, maar toch breng je ‘m naar de garage. Want een professional doet wat jij kan beter en in 1/10e van de tijd. Tijd is ons meest waardevolle bezit. Want in tegenstelling tot geld kan je tijd maar één keer spenderen. Plus, laten we eerlijk zijn. Is het je in de afgelopen jaren in je uppie al wel gelukt om te komen waar je wilt zijn?

Wat wij doen
Personal Training Nijmegen

In een één op één traject van 3 of 6 maanden gaan wij er alles aan doen om jou zo efficiënt mogelijk van A naar B te helpen. Wij zijn enthousiast, hebben de expertise en kunnen jou helpen jezelf te ontstijgen.
Ongeacht of je lichaam perfect is gemaakt om te bewegen of door een inactieve leefstijl opnieuw moet worden ‘uitgelijnd’.

Expertise

Met onze expertise leren we je skills for life. Eten voor krachtig, gezond en gespierd lichaam zonder dat het een dagtaak wordt. Trainen voor een krachtig lijf, zonder pijn en een trotste gezonde houding. Meer uit je leven halen door jezelf te ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak.

Effectief

Geen gerommel in de marge. Zoveel mogelijk resultaat in zo’n klein mogelijk tijdsbestek. We richten ons alleen op wat belangrijk is. Je bent namelijk geen topsporter maar wilt gewoon een beter lichaam. Geen leven als een kluizenaar, wel een lichaam waar je trots op bent, lekker in voelt en vertrouwen in hebt.

Persoonlijk

Op basis van jouw prioriteiten creëren we een plan dat past bij jouw leven en doelen. We leren je de kennis en vaardigheden die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. We zorgen ervoor dat je consistent het juiste blijft doen en sturen je op het juiste moment bij.

We gaan aan de slag met

TRAINING

Met fysieke training creëer je dat gespierde en krachtige uiterlijk dat overeenkomt met jouw innerlijk.

MINDSET

Een daadkrachtige mindset is de solide fundering die ervoor zorgt dat je bergen gaat verzetten.

VOEDING

De juiste voeding zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal optimaal kan presteren.

Praktische informatie

Wat krijg je exact?

1. Minimaal 2 keer per week Personal Training & Coaching
2. Dagelijks support

LOCATIE

Nijmegen

Investering

1. je absolute commitment
2. qua tijd: 2 uur per week één op één
3. qua geld: introductiepakket (3 sessies voor €225); 3 en 6 maandenpakket op aanvraag

TIJDSDUUR TRAJECT

3 of 6 maanden

Nieuw introductiepakket: 3 sessies voor €225,-

Start typing and press Enter to search