Laat de zomer maar komen, ik heb er zin in!

Tom deelt vandaag zijn ervaring met personal training van Dedicated to Life bij zijn 90 dagen transformatie.

Tom voor Dedicated to Life

Naast mijn baan in het onderwijs werk ik in de zomer veel op festivals. Lange dagen maken, hard werken en de gezellig borrels naderhand vind ik echt geweldig.

Afgelopen zomer merkte ik dat al deze gezellige avonden een aanslag hadden gedaan op mijn lichaam. Als ik in de spiegel keek was ik niet meer tevreden  en baalde ik dat ik dikker was geworden.

Ik was al vaker begonnen in de sportschool maar bereikte geen bevredigend resultaat. Hierdoor raakte ik gedemotiveerd – en zoals voor iedereen wel bekend – stopte ik met trainen.

Na afgelopen zomer zei ik tegen mezelf: “ik heb een doel, ik wil een gespierder en afgetraind lichaam en wil ervoor werken”. Maar elke keer als ik wilde beginnen zei ik tegen mezelf: “volgende week begin ik echt”. Ik besefte me dat het niet zo eenvoudig was om mijn doelen te bereiken en dat ik zonder hulp niet ver zou komen.

Voeding leek van tevoren een van de grootste obstakels, ik was bang dat ik nooit meer kon genieten van een pilsje, uit eten gaan of naar een feestje. Dit keer wilde ik het goed aanpakken en heb daarom Karel als Personal Trainer ingeschakeld.

Tijdens Dedicated to Life

Dankzij de duidelijke tools van Dedicated to Life heb ik inzicht gekregen in mijn voedingspatroon. Door dit inzicht kan ik flexibel omgaan met mijn eetpatroon.

In de afgelopen 90 dagen heb ik mijn vetpercentage verlaagd en ben ik vooruitgegaan in kracht en spiermassa. Momenteel ben ik 8kg lichter en in tegenstelling tot mijn angst toen ik begon is mijn leven nog steeds super leuk. Ik kan nog steeds genieten van een pilsje, uit eten gaan of iets anders gezelligs zonder dat ik mijn doelen in gevaar breng.

Karel weet je goed te coachen, waardoor je scherp wordt gehouden. Hij is duidelijk en eerlijk, soms deed ik dingen die conflicteerde met mijn doelen. Hij stelde me dan kritische vragen waardoor ik inzag wat de gevolgen waren. Hij is erg altijd erg enthousiast , je merkt echt dat hij passie heeft voor zijn vak.

Nu & de toekomst

Nu ik mijn eerste doel heb bereikt en terug kijk op deze uitdaging zie ik dat ik tot veel meer in staat ben dan ik van tevoren dacht. Ik zit veel beter in mijn vel en haal hierdoor meer plezier uit de dagelijkse dingen die ik doe.

Momenteel weeg ik 78kg, deze maand ga ik nog mijn vetpercentage verlagen tot ik 76kg weeg. Daarna ga ik trainen voor maximale spiergroei, Laat de zomer maar komen, ik heb er zin in!

Wil jij ook een transformatie?

Zorg dat het je dit jaar wel lukt. Begin nu en creëer nog voor de zomer het lichaam dat je wilt.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Send this to a friend