Personal Training & Coaching Nijmegen

Wil jij met een zichtbaar gezonder, fitter en krachtiger lichaam door het leven?
Binnen een maand behaal je gegarandeerd merkbare resultaten, anders krijg je je geld terug.

Dedicated to Life is High-end Personal Training voor mensen met een doel. Maar die daarnaast ook volop willen genieten van het leven.

Wij zien het creëeren van een gezond, krachtig en gespierd lichaam niet als doel, maar als middel. Om meer uit je zakelijke en privé leven tehalen.

Het is tijd voor jou! Investeer vandaag nog in jezelf.

[ninja-popup ID=7993]

Eerder behaalde resultaten

Zelf contact opnemen

Gratis proeftraining aanvragen

Het aanvragen van een proeftraining is volledig gratis en vrijblijvend. Het besluit of je Personal Training af wilt nemen is volledig aan jou.

Klanten over Dedicated to Life

 • Na ongeveer vier weken merkte ik een flink verschil in kracht en energie. Vanwege mijn krappe agenda als ondernemer is gekozen voor een efficiënte trainingsopzet van 2x30 minuten per week.

  Rick Peters
  Rick Peters CEO Engineerick
 • Resultaat waarvan ik niet had verwacht dat het mogelijk was. In 3 maanden is mijn vetpercentage  9,3% gedaald en heb ik 5,1kg spiermassa erbij.

  Bas Timmer
  Bas Timmer General manager
 • Karel zijn prettige, stimulerende en professionele begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik de trainingen goed en veilig uitvoer. Ik durf nu ook alleen de sportschool te bezoeken.

  Fred Boelens
  Fred Boelens Business Coach
 • Karel zijn prettige, stimulerende en professionele begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik de trainingen goed en veilig uitvoer. Ik durf nu ook alleen de sportschool te bezoeken.

  Fred Boelens
  Fred Boelens Business Coach
 • Ik ben bij Dedicated begonnen omdat ik last had van een schouderblessure. Karel zei dat hij me kon helpen om zonder pijn te sporten, zelfs met de blessure. En dat is gelukt! Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier drie keer per week getraind bij Sander. Ik heb mijn doel bereikt en voel me nu sterker en fitter!

  Marie-Josephine
 • Met elk persoonlijk doel kan je hier terecht. Duidelijk trainingsplan met gewenste resultaten. Tussendoor metingen waardoor je naast het resultaat zien ook meetbare resultaten hebt. Dedicated team van trainers die je motiveren om het uiterste uit jezelf te halen.

  Mayette
 • Een kleiner bedrijf waar je 1 op 1 training krijgt van bekwame trainers. Daarnaast is het trainen uit te breiden met voedingsadviezen. Geen strak weekmenu, maar handvaten waar je zelf goed mee aan de slag kan. Ze nemen tijd om de juiste basis te leggen, zowel op de techniek tijdens het sporten als de basis over voeding. Ik ga met veel plezier sporten en heb een goede klik met Karel en Sander. Na de training en-/of voedingsconsult ga ik met een goed gevoel en nieuwe energie naar huis.

  Loïs
 • Dedicated to life bevindt zich in een hele mooie ruimte die heel licht, open en schoon is. Er hangt een fijne sfeer en er wordt heel goed voor je gezorgd: bij binnenkomst krijg je gelijk een drankje aangeboden en de kleedkamers zijn schoon en goed uitgerust. Tijdens de trainingen hebben de personal trainers echt 1 op 1 aandacht voor jou en letten ze goed op houding en vorm.

  Lotte
 • Mijn ervaring met de proeftraining is heel positief! Er werd echt goed naar mijn lijf gekeken en er werd goed doorgevraagd naar wat mijn doelen zijn. Ik voelde me serieus genomen en er hangt een prettige sfeer.

  Marjolein

De pijlers van Dedicated to Life

Dit maakt Dedicated to Life uniek.

 ESSENTIALISME

Minder maar beter.
Geen onzin, alleen doen wat werkt

SYNERGIE

De versterkende werking van training, voedingsadvies & coaching door één coach.

DEDICATED LIVING

Personal Training & Coaching in dienst van jouw leven.

GEEN RISICO

Na 4 weken geen merkbare resulaten? Dan krijg je jouw geld terug.

[ninja-popup ID=7997] [ninja-popup ID=8053]

Voordelen van Personal Training

 • Voel je gezonder
 • Zichtbaar resultaat binnen een maand
 • Presteer beter
 • Train efficiënter, meer resultaat in minder tijd
 • Een soepel en pijnvrij bewegen
 • Weg met dat kantoorlichaam, verlies kilo’s vet
 • Slaap beter
 • Voel je fitter, gezonder en sterker
 • Een stok achter de deur
 • Je vetpercentage verlagen voor een sixpack
 • Zit lekkerder in je vel
 • Voel je sterk, krachtig en atletisch
 • Een beter seksleven
 • Tijd voor jou, ontspan en maak je hoofd leeg
 • Ben trots op je lichaam, meer zelfvertrouwen
 • En nog veel meer…

Even voorstellen

Wat kan ik voor je betekenen?

Karel Pieters

Ik ben Karel. Personal Trainer, Coach, Voedingsdeskundige en levensgenieter. Geobsedeerd met persoonlijke ontwikkeling. Anderen en mezelf naar een nieuw niveau tillen. Drive, ambitie en lef met 100% toewijding werken aan een doel. Maar zonder uit het oog te verliezen dat genieten van het leven ook een top prioriteit heeft.

Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen.

Start typing and press Enter to search