Personal Trainer Oosterhout

Wil jij met een zichtbaar gezonder, fitter en krachtiger lichaam door het leven?
Binnen een maand behaal je gegarandeerd merkbare resultaten, anders krijg je je geld terug.

Dedicated to Life is High-end Personal Training voor mensen met een doel. Maar die daarnaast ook volop willen genieten van het leven.

Wij zien het creëeren van een gezond, krachtig en gespierd lichaam niet als doel, maar als middel. Om meer uit je zakelijke en privé leven tehalen.

Het is tijd voor jou! Investeer vandaag nog in jezelf.

Eerder behaalde resultaten

Zelf contact opnemen

Gratis proeftraining aanvragen

Het aanvragen van een proeftraining is volledig gratis en vrijblijvend. Het besluit of je Personal Training af wilt nemen is volledig aan jou.

Klanten over Dedicated to Life

 • Vanwege mijn krappe agenda als ondernemer is gekozen voor een efficiënte trainingsopzet van 2x30 minuten per week. Na ongeveer vier weken merkte ik al resultaat, ik voelde mij fitter en kon daardoor meer rondes crossen met mijn quad zonder vermoeid te raken.

  Rick Peters
  Rick PetersCEO Engineerick
 • Voordat ik kennis maakte met ‘Dedicated to Life’ sportte ik meerdere keren per week. Alleen was ik  niet tevreden over de resultaten. De nuchtere en wetenschappelijk benadering van Karel spreekt mij erg aan. Als een training dan toch een keer niet volgens planning verliep, was daar de humor en relativering van Karel die mij er door sleepte. Hierdoor ben ik in 3 maanden 10% vetmassa kwijtgeraakt & tegelijkertijd aangekomen in spiermassa.

  Bas Timmer
  Bas TimmerGeneral manager
 • Mijn coördinatie is sterk verbeterd en zorgt voor een effectieve beweging bij fietsen en lopen. Daarnaast is mijn kracht enorm toegenomen. Karel zijn prettige, stimulerende en professionele begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik de trainingen goed en veilig uitvoer en daarbij de juiste intensiteit kies. Ik durf nu ook alleen de sportschool te bezoeken.

  Fred Boelens
  Fred BoelensBusiness Coach

De pijlers van Dedicated to Life

Dit maakt Dedicated to Life uniek.

 ESSENTIALISME

Minder maar beter.
Geen onzin, alleen doen wat werkt

SYNERGIE

De versterkende werking van training, voedingsadvies & coaching door één coach.

DEDICATED LIVING

Personal Training & Coaching in dienst van jouw leven.

GEEN RISICO

Na 4 weken geen merkbare resulaten? Dan krijg je jouw geld terug.

Voordelen van Personal Training

 • Voel je gezonder
 • Zichtbaar resultaat binnen een maand
 • Presteer beter
 • Train efficiënter, meer resultaat in minder tijd
 • Een soepel en pijnvrij bewegen
 • Weg met dat kantoorlichaam, verlies kilo’s vet
 • Slaap beter
 • Voel je fitter, gezonder en sterker
 • Een stok achter de deur
 • Je vetpercentage verlagen voor een sixpack
 • Zit lekkerder in je vel
 • Voel je sterk, krachtig en atletisch
 • Een beter seksleven
 • Tijd voor jou, ontspan en maak je hoofd leeg
 • Ben trots op je lichaam, meer zelfvertrouwen
 • En nog veel meer…

Even voorstellen

Wat kan ik voor je betekenen?

Karel Pieters

Ik ben Karel. Personal Trainer, Coach, Voedingsdeskundige en levensgenieter. Geobsedeerd met persoonlijke ontwikkeling. Anderen en mezelf naar een nieuw niveau tillen. Drive, ambitie en lef met 100% toewijding werken aan een doel. Maar zonder uit het oog te verliezen dat genieten van het leven ook een top prioriteit heeft.

Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen.

Neem contact op

We zijn er momenteel niet. Heb je een vraag dan kan je ons altijd een e-mail sturen. Normaal gesproken nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search