Tick Tock goes the clock

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Wie zit er achter DTL?

Karel Pieters

personal-trainer-nijmegen

Opleidingen

  • Personal Trainer Pro (Chivo)
  • HBO Voeding en diëtetiek (HAN)
  • Vitaliteitscoach (Chivo)
  • Straight-line coaching methodiek (BMT)

Relevante ervaring:

Time waits for no one

De timer? Zoveel dagen heb ik nog om te ontdekken, creëren & delen. Zodra je geboren wordt heb je namelijk gemiddeld zo’n 30.000 dagen te leven. Tijd is ons meest kostbare bezit. Ik ben vastberaden om in deze tijd het maximale eruit te halen.

Krachttraining heeft mij in laten zien hoe maakbaar het leven is. Vooruitgang lijkt soms een onzichtbaar en onmogelijk proces. Maar door consistent kleine stappen in de goede richting te zetten zijn bijna alle doelen haalbaar.

Nou ben ik altijd al wat rebels geweest en bewandel het liefst mijn eigen pad. Ik ben dus niet de persoon die jou verteld wat je belangrijk zou moeten vinden in het leven. Jij bepaalt wat belangrijk is voor jou. Wat ik wel doe is jou helpen bij het helder krijgen van je prioriteiten en deze bewaken.

Nu wil ik jou laten ervaren hoe simpel het creëeren van een lichaam waar je trots op bent kan zijn. Dit doe ik door mijn meer dan 8 jaar kennis en ervaring op het gebied van training, voeding en mindset. Let op ik zeg simpel, niet gemakkelijk.

Je kan van mij 100% toewijding naar jou verwachten. Ik zal er niet omheen draaien, dit verwacht ik dit ook van jou.

I’m Dedicated to Life, are you?

Start typing and press Enter to search