30 day challenge

Het creëren van een atletisch, sterk en gespierd lichaam is een weg vol met obstakels. Van alle mannen bereikt 95% nooit hun doel. In ons 30 dagen programma geven we jouw resultaten een boost. We laten je inzien hoe simpel resultaat creëren kan zijn. Onze aanpak is simpel, effectief en persoonlijk.

De oude aanpak

Ken je dat? In de sportschool wordt vaak niet het gewenste resultaat behaald. Dit leidt tot grote frustatie. Uit onderzoek blijkt van de nieuwe leden van een sportschool 50% stopt binnen 6 maanden. Binnen een jaar is dit zelfs 80% (fitnessmotivator).

De oorzaak ligt 99% van de tijd bij voeding. Voeding is echter niet het probleem, maar hoe je ermee omgaat. Mindset zorgt voor je gedrag en gedrag zorgt ervoor wat je in je mond stopt.

Met de oude aanpak stond je er alleen voor en kwam je de onder andere de volgende drie problemen tegen.

Onduidelijk & Ingewikkeld

Het bestuderen van voeding kan een complete dagtaak zijn. Online is veel informatie te vinden, maar wat is juist? Je hebt al van alles geprobeerd. Maar je behaalt maar weinig succes en laat daarna de bal weer vallen. Er lijkt nooit iemand een duidelijk antwoord te kunnen geven op je vragen.

Investering in Tijd & Geld

Meteen beginnen met personal training is een investering van meer dan 2000 euro. Diëtisten snappen niet waar je tegenaan loopt. De gerechten op rigide voedingsschema’s passen niet bij jouw leven en kosten je iedere dag 4 uur in de keuken. Het bijhouden van voeding in apps of schema’s is een dagtaak die niet vol te houden is.

Onnodige restricties

Onverwachte situaties die niet in je voedingsschema staan? Je mist het inzicht om hier mee om te gaan. Een drankje doen op het terras, naar de bioscoop, barbecue, uit eten en verjaardagen? Een actief sociaal leven, laten we het daar maar niet over hebben.

Wat wij doen

In 30 dagen geven we je resultaten een boost om een atletisch, krachtig en gespierd lichaam te creëren. We gaan aan de slag te gaan met mindset, voeding en effectiviteit. Het smallgroup programma met maximaal 10 personen start met een kick-off op locatie. De rest wordt op online gevolgd. Het stimulerende effect van een groep zorgt ervoor dat je het maximale uit de challenge haalt.

Simpel

Al onze tools worden ontwikkeld met het doel alles zo simpel mogelijk te maken. Zelfs een kind moet het kunnen begrijpen. Hierdoor snap jij wat je moet doen. Zo kan je tegelijkertijd je doelen bereiken en een actief sociaal leven leiden. Voeding moet niet je leven beheersen maar iets toevoegen.

Effectief

Kennis van een personal trainer maar dan betaalbaar. Geen gerommel in de marge. Zoveel mogelijk resultaat met zo’n laag mogelijke investering qua tijd en geld. Je bent namelijk geen topsporter maar wilt gewoon een beter lichaam. Doordat je in een groep zit stimuleer je elkaar en bereik je meer.

Persoonlijk

We creëren een plan dat past bij jouw leven en doelen. Inzicht in voeding en mindset zorgt ervoor dat je kunt anticiperen op situaties die niet binnen jouw persoonlijke plan passen. Terrasje, festival, feestje of vakantie? Geen probleem. Je houdt de vrijheid om leuke dingen te doen in je leven.

Praktische informatie

Wat krijg je exact?

1. Kick-off dag: een LIVE 4 uur durend seminar
2. Wekelijks twee video’s, over mindset & voeding
3. Dagelijks support via een geheime Facebook groep
4. Afsluitend één op één coachingsgesprek

START EERSTVOLGENDE EDITIE

Binnenkort meer info

LOCATIE

Stationsplein 12, Nijmegen + Online

TIJDSDUUR TRAJECT

30 dagen

Investering

1. je absolute commitment
2. qua tijd: 4 uur op locatie
3. qua tijd: 3 uur/week
4. €149

Start typing and press Enter to search